Хіти тижня. "Под ним воевали белые и РОА, а предатели развалили СССР": Росіянам жорстко нагадали про їхнє держсвято (фото)

Користувачі соцмереж іронічно поставилися до свята державного прапора РФ.

У Росії святкують день державного прапора. Ілюстрація:РИА Новости

У вівторок, 22 серпня, в Росії відзначається День Державного прапора Російської Федерації. Дата була встановлена на підставі указу президента РФ від 20 серпня 1994 року "Про День Державного прапора Російської Федерації". Про це пише Обозреватель, передають Патріоти України.

В цей день в 1991 році Верховна Рада РСФСР ухвалила постанову "Про офіційне визнання і використання Національного прапора РСФСР", яким постановила до встановлення спеціальним законом нової державної символіки Російської Федерації вважати триколор Національним прапором РФ.

Користувачі соцмереж в свою чергу іронічно поставилися до свята.

Деякі з них нагадали про те, що роблять з національними прапорами російські силовики під час акцій протесту.

Інші вказали на те, що під час Другої світової війни цей прапор використовувався російськими формуваннями, які воювали на боці Третього рейху.

Комусь також не сподобалося, що стяг раніше використовувався білогвардійцями.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...