Хіти тижня. "Подарунок" Путіну: У Росії кажуть про загибель ще одного свого генерала у Сирії

Два генерала за тиждень. Таких втрат Москва не знала з часів Другої світової війни. Якщо друга смерть підтвердиться, це може зіпсувати апетит Володимиру Володимировичу, котрий 7 жовтня святкує 65-річний ювілей.

Володимир Путін. Ілюстрація:Корреспондент

У результаті аварії російського бойового вертольота в Сирії загинув російський генерал-лейтенант Олександр Вязніков. Про це на своїй сторінці Facebook написав блогер Ель Мюрід, передають Патріоти України.

Блогер зазначив, що дана інформація є непідтвердженою, але базується на відомостях відразу декількох джерел.

Олександр Вязніков в "ЛНР"

"У підбитому сьогодні вертольоті, можливо, перебував генерал-лейтенант Вязніков Олександр Юрійович. За рядом повідомлень він міг загинути (неподтверждено). Можуть бути й інші постраждалі - екіпаж і супроводження генерала. Вертоліт після падіння був обстріляний", - йдеться в повідомленні.

Дана інформація суперечить офіційній. Як відомо, раніше МО РФ заявило, що вертоліт здійснив "екстрену посадку".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...