Хіти тижня. Погрожують вбивством: Киян попередили про злочинців, які орудують у метро

Громадян з приводу будь-яких підозрілих осіб закликають звертатися в поліцію.

У Києві на станції метро "Контрактова площа" помітили підозрілих чоловіків, які пропонують пройти через турнікет за їхньою карткою замість купленого жетона, а в разі відмови погрожують позбавити людину життя. Про це написали на сторінці спільноти "Київ Оперативний" у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"На станції метро Контрактова площа двоє невідомих пропонують замість купленого вами жетона пройти через турнікет за їхньою карткою. Що це за афера? Все б добре, але цей низькорослий ублюдок у віці до сорока років, наркоманської зовнішності, пригрозив моїй дружині, що вб'є, якщо ще раз її там побачить, і це за те, що вона відмовилася від його сумнівної послуги!!" - написав користувач з ніком Bob Boobi.

За словами чоловіка, інцидент з його дружиною трапився 2 жовтня зі сторони виходу на вулицю Верхній Вал. "Будьте пильні, можливо кишенькові злодії", - попередив він.

Журналісти зв'язалися з прес-секретарем Київського метрополітену Наталкою Макогон, щоб та прокоментувала ситуацію.

"У Київському метрополітені попросять своїх співробітників на "Контрактовій площі" звернути на це увагу. І повідомити як годиться при виявленні. Інакше ж поліція заяву не прийме, а перевіряти людину можуть тільки поліцейські", - пояснила Макогон.

При цьому прес-секретар нагадала громадянам, що з приводу будь-яких підозрілих осіб варто відразу звертатися у поліцію.

"Одного разу за останні три роки мені надходила подібна інформація, але тоді у людини за отриманими поясненням залишалися невикористані поїздки. І ще раз був випадок, коли людина безкоштовно проводила пасажирів, тому що мала невикористані поїздки на кінець місяця", - додала Макогон.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...