Хіти тижня. Показав себе невігласом: Пропагандиста Кремля вдало поставили на місце після "жарту" про х*хла і Гоголя

Армен Гаспарян намагався безглуздо пожартувати про прізвисько українців серед росіян, проте в коментарях йому пояснили, що причина в такому написанні прізвища письменника - транслітерація.

Армен Гаспарян. Фото: ЖЖ.

Російський пропагандистський журналіст Армен Гаспарян опублікував знімок із підручника з біографією відомого письменника Миколи Гоголя, в якому його прізвище англійською мовою написане як Hohol, передають Патріоти України.

Певно, публікуючи це фото в своєму мікроблозі у Twitter, Гаспарян намагався безглуздо пожартувати про прізвисько українців серед росіян, проте в коментарях йому пояснили, що причина в такому написанні прізвища письменника - транслітерація.

"Ну, взагалі-то є правила транслітерації. Так що все правильно написано. Не будьте неандертальцями", - відповів кремлівському пропагандисту користувач @PatriotofD.

"Хохол - Khokhol. Гоголь - Hohol", - доступно пояснила Гаспаряну користувач @lyuda_j.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...