Хіти тижня. Поклавши руку на серце, я очікувала побачити в Україні інше, - Світлана Агєєва (відео)

Мати російського військовослужбовця Віктора Агєєва Світлана заявила, що головний висновок, який вона зробила з огляду на затримання свого сина, – це те, що "люди не повинні стріляти одне в одного".

Світлана Агєєва: В Україні був толерантний прийом  Фото: Павел Каныгин / Facebook

У Старобільську Луганської області, завдяки сприянню української влади, 22 липня пройшла зустріч затриманого на Донбасі російського військовослужбовця Віктора Агєєва з його матір'ю Світланою. Фрагмент зустрічі опублікувала "Новая газета" в YouTube, передають Патріоти України.

"Поклавши руку на серце, я очікувала трошки іншого. Насправді, зустріли, такий толерантний був прийом, ставлення було доброзичливе", – сказала Агєєва, відповідаючи на запитання, як вона почувається в Україні, де провела два дні.

За словами Світлани Агєєвої, вона зустрілася з людським ставленням до себе в Україні. "Відчуття того, що нами займаються. І я дуже вдячна", – додала вона.

Мати Агєєва також сказала, що сумує за своїм сином Віктором і хоче, щоб він скоріше повернувся додому.

"Забути не вийде, але висновки робити треба", – додала Світлана Агєєва.

Відповідаючи на запитання, які висновки основні, вона сказала: "Не повинні люди стріляти одне в одного. Не повинні". За словами Агєєвої, російські та українські політики повинні зробити все, щоб зупинити кровопролиття.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...