Хіти тижня. Поліція захищати не стала: На російський пором напали 300 розлючених китайців

За словами Сергія Сизикова, який на той час був капітаном порома "Ольхонські ворота", інцидент стався, коли він пришвартувався до пристані на острові.

Пором на Байкалі. Фото: TripHints.

На Байкалі натовп з 300 китайських туристів спробував взяти штурмом пором і напав на членів екіпажу. Інцидент стався через великий наплив туристів на острів Ольхон, коли там зламався один з трьох поромів, які обслуговують переправу, передають Патріоти України з посиланням на телеканал "Звезда".

На переправі моментально утворилися величезні черги, а на острові залишилися заблокованими сотні туристів, які не могли виїхати з Ольхону. При цьому більшість іноземних туристів були громадянами Китаю.

Незважаючи на те, що бійка сталася ще 29 липня, про неї стало відомо тільки зараз. За словами Сергія Сизикова, який на той час був капітаном порома "Ольхонські ворота", інцидент стався, коли він пришвартувався до пристані на острові. Сизиков ледве встиг вивантажити машини і людей, як сталася нештатна ситуація, в якій остраждала його дочка, яка працювала на тому ж поромі мотористом.

За словами Сизикова, турист, який напав на його дочку, був китайцем. Після агресивних дій приїжджого капітан, як він сам зізнався, "дав йому у відповідь". Після цього Сизиков підняв апарель (майданчик на поромах для з'їзду техніки) і відплив на поромі в сторону материка, не завантажившись машинами і людьми.

Він стверджує, що в момент інциденту на переправі з боку Ольхону знаходився поліцейський наряд ППС з Братська, але "вони стояли осторонь". При цьому сам капітан після того, що сталося, в поліцію не звертався. Сизиков звільнився одразу після тих подій.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...