Хіти тижня. Полоскотати нерви: Чотириметровий пітон виплюнув величезного собаку, - відео

Чотириметровий пітон був спійманий в околицях індійського міста Удайпур, в селі Умарда, штат Раджастхан, що у Індії. Гігантську рептилію прийшлося рятувати.

Гігантську рептилію помітили біля коров'ячого хліва в селі Умарда в Індії, повідомляють Патріоти України з посиланням на відео з You Tube.

Чотириметровий пітон, спійманий в околицях індійського міста Удайпур, штат Раджастхан, виплюнув останки собаки, повідомляє видання Daily Mail.

Гігантську рептилію помітили біля коров'ячого хліва в селі Умарда. Місцеві жителі звернулися за допомогою до некомерційної організації Товариство порятунку диких тварин і природи.

Прибулі рятувальники підняли пітона, щоб віднести його в безпечне місце, але плазун почав давитися. Співробітники організації побоювалися, що пітон загине, але йому вдалося виштовхнути з пащі свою здобич.

" Рептилія насилу рухалася. Зазвичай пітони розтягують пащу, щоб проковтнути великих тварин, таких як кози або собаки, але вони не здатні їх перетравити і можуть вдавитися і померти ", - пояснив президент Товариства порятунку диких тварин і природи Сохан Сінгх Сідодія. За його словами, таке стається, коли рептилія голодує багато днів поспіль або готується до зимової сплячки.

Рятувальна операція тривала близько півгодини. Пітона відвезли до природного парку Багдара і випустили на волю.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...