Хіти тижня. Потужна високоточна зброя: Турчинов показав випробування української крилатої ракети на Одещині

За словами голови РНБО, українські крилаті ракети здатні забезпечити надійну оборону Чорноморського та Азовського узбережжя, знищуючи ворожі плавзасоби на відстані до 300 км, при необхідності навіть в портах їх базування.

Фото:прес-служба РНБО

В Одеській області відбувся черговий етап випробувань високоточної української крилатої ракети. Про це розповів Олександр Турчинов, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу РНБО України.

"Сьогодні під час важливого етапу льотних випробувань крилата ракета українського виробництва повністю виконала заплановану програму", - заявив глава РНБО, додавши, що була точно уражена морська ціль на відстані 100 км.

Як заявляється - ракети цього класу - це потужна високоточна зброя, "здатна знищувати будь-які морські і наземні цілі".

"Українські крилаті ракети здатні забезпечити надійну оборону Чорноморського та Азовського узбережжя, уражаючи ворожі плавзасоби на відстані до 300 км, при необхідності навіть в портах їх базування", - зазначив Турчинов.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...