Хіти тижня. "Правий сектор" і їжа з українського ресторану: Мережу насмішила новина росЗМІ про "русофобське застілля" в Литві

Російські журналісти стверджують, що у Вільнюсі націоналісти влаштували провокаційну "Акцію їжі" навпроти наметів біля президентського палацу, де з 21 серпня голодують литовці в знак протесту проти судового свавілля і політичних репресій.

За їх словами, учасники "Акції їжі" за довгим столом їли, пили і нібито голосно обзивали протестуючих "ватниками", - передають Патріоти України.

Автори матеріалу підкреслюють, що акцію організували автор русофобського ТБ-шоу Андрюс Тапінас, лідер неонацистської організації "Братство зеленого диявола" Альбертас Даугірдас і член Союзу стрільців Литви, прихильник забороненої в Росії екстремістської організації "Правий сектор" Xарольдас Даубліс.

"Їжу на акцію привезли з українського ресторану в Вільнюсі, чиї господарі відомі як затяті русофоби", - заявило видання.

При цьому варто відзначити що в голодуванні біля президентського палацу в Вільнюсі беруть участь п'ять осіб. Біля наметів встановлені плакати, на одному з них написано: "85% жителів не довіряють судам Литви - така держава не може бути ні правовою, ні демократичною".

"Тролінг найвищого ґатунку!", "У цій новині все прекрасно. Немає тільки назви русофобського ресторану. Хто знає? Щоб обов'язково зайти там підтримати?", "Хунта схвалює", - пишуть в інтернеті.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...