Хіти тижня. Прямо в ціль: Волонтери показали знищення зенітної установки окупантів на Донбасі (відео)

​Терористи підігнали зенітну установку для чергового вечірнього обстрілу ЗСУ, але її було ліквідовано.​

У мережі з'явилося відео знищення зенітної установки терористів на Донбасі. Його на своїй сторінці у Facebook виклали волонтери фонду "Повернись живим", передають Патріоти України.

За їхніми словами, перші вильоти нещодавно доставленого бійцям коптера дали "по зубах вічно загубленим військам ворожої "недоімперії".

"На цей раз виявлена свіжопідготовлена позиція, куди терористи підігнали зенітну установку для чергового вечірнього обстрілу Збройних Сил. Пристрілочний постріл, точне корегування з квадрокоптера і влучання прямо в ціль", - йдеться в описі до відео.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...