Хіти тижня. Прогулянка "будівництвом" століття: Окупанти показали, як виглядає майбутній Керченський міст (фото, відео)

Перші автомобілі поїдуть через Керченську протоку не в грудні 2018 року, як планувалося спочатку, а вже в травні.

Фото: kp.ua.В окупованому Криму будівельники встановили всі опори автодорожньої частини моста через Керченську протоку, який зв'яже півострів із Росією. Як повідомляє російське видання "Комсомольская правда", будівельники обіцяють, що перші автомобілі начебто поїдуть через Керченську протоку не в грудні 2018 року, як планувалося спочатку, а вже в травні, передають Патріоти України.

Також очікується, що до Нового року єдина нитка металоконструкцій з'єднає всі ділянки моста, і можна буде пішки пройти від Керчі до Тамані всі 19 кілометрів. Правда, така можливість поки буде надана не всім бажаючим, а лише будівельникам.

"В основу опор під автодорогу занурено більше 3 тисяч паль... загальна довжина яких склала понад 160 кілометрів. Глибина занурення паль становила в середньому 50 метрів від поверхні суші або води, на одній з ділянок будівництва досягла 88 метрів. Для формування залізобетонних сердечників трубосвай, ростверків і тіл опор потрібно в цілому більше 160 тисяч кубометрів бетону", - йдеться у публікації.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...