Хіти тижня. "Просто бісить весь цей цирк! С*ки, що творять!": Про те, як "кидають" з авто у "ДНР"

Журналіст розповів обурливу історію.

Бойовики так званої Донецької народної республіки ("ДНР") продали жителю окупованого Донецька "віджатий" автомобіль, а потім забрали його назад. Про це в своєму блозі повідомив відомий український журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

"Інформація для нас дуже важлива, оскільки дозволяє зрозуміти, в якому безправному становищі опинилися "звільнені" Росією жителі Донбасу і як над ними знущаються люди, які називають себе захисниками Донбасу", - зазначив він.

Казанський уточнив, що інцидент стався ще в 2015 році. При цьому потерпілий на ім'я Денис два роки намагався добитися справедливості в так званих "судах" та "правоохоронних органах" "ДНР", але виявилося, що "поліція ДНР" заодно з злочинцями.

"Просто бісить весь цей цирк! На кожному розі кричать, як у "ДНР" все добре, як в Україні погано, а самі, с*ки, що творять! Я ж не мажор, тачку мені ніхто не подарував, це простий "Ланос", а не "Мерс" якийсь! Навіщо ви, тварюки, у простих людей відбираєте!", - заявив Денис.

Так, в березні 2015 він за дорученням купив 6-річний Ланос в іншого донеччанина - Олександра Підгірника за 3500 доларів. Через місяць Головченко побачив Підгірника у військовій формі в компанії "Гіві" і інших бойовиків "ДНР", після чого закралися підозри з приводу походження машини.

Документи виявилися підробленими. Експертиза дала висновок, що бланк техпаспорта оригінальний, але записи в ньому нанесені струменевим принтером, в порушення процедури.

При цьому "поліція ДНР" вилучила в якості речових доказів документи і машину, але не видала Денису ніяких протоколів або розписок про вилучення транспортного засобу. Порушувати кримінальну справу про шахрайство і притягати до відповідальності Підгірника поліція відмовилася, натомість справу порушили тільки за фактом підробки бланка.

"Але самий кайф в тому, що автомобіль у людини в "МВС ДНР" просто забрали і перереєстрували на себе!" - підкреслив Казанський.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...