Хіти тижня. Прозрів: Письменник-перебіжчик Платон Беседін – про лайно на російському ТБ

Колись український (навіть отримав грант Фонду Ахметова), а тепер російський письменник Платон Беседін, який схвалював анексію Криму, прозрів щодо телебачення своєї нової батьківщини.

Платон Беседін, фото: facebook.com

Виявляється, ряджені там грають роль українських політологів, а телеглядач з регіонів «жере лайно».

Наводжу слова Беседіна без змін:


«Ось, знаєте, дивовижне бажання у телеканалів нагодувати російського глядача лайном ненависті і нетерпимості. Студія «Пусть говорят», обговорюють загибель Ірини Бережної. А далі – як працює фішечка «нагодуй лайном».

Приходить укрполітолог Дмитро Суворов. Зрозуміло, що на ділі до України він ніякого відношення не має, а живе в Москві і ходить по шоу за гроші. Але сидить Суворов у вишиванці і заявляє: «Бог забирає людей, які бажають зла Україні». Ух ти, гад, поганий хохол! У глядача автоматом клацає: поганий, бридкий українець. А далі починається проекція на всю Україну. І Суворов, відпрацьовуючи замовлення, продовжує: «А як я повинен ставитися до країни, яка прийшла з війною в мій будинок?» Який, бл*ть, твій будинок? Ти живеш в Медведково і жереш лайно на перших каналах! Який твій будинок?

Далі з'являється пан Караулов, який виносить вердикт про те, як погано бути підлим на телебаченні. Наші, мовляв, люди такого собі не дозволяли. Караулов, на якому проби ніде ставити, забув сказати, що Суворов і є ваш чоловік. Після чого з ганьбою хохла Суворова виганяють зі студії. Україна як би повалена.

Ось тільки яке відношення все це має до України? І скільки ще триватиме цей дешевий цирк? Агонія затягнеться, бо ні на один російський канал, схоже, вже неможливо затягнути хоча б одну людину, яка реально має відношення до України. А лякати чимось треба.

Ох же ж, Суворов, ох же ж, лайноїд. Тільки насправді жере лайно не він, а той, хто дивиться цю гнусь в регіонах Росії.

Відчуття, що крах СРСР, який про*рали в тому числі через бездарну грубу пропаганду на ТВ, нічому цих людей не навчив. Вони працюють за тими ж самогубними лекалами. Мабуть, щоб про*рати ще одну країну. Майстри телеекрану, брр».

Скільки ж ще на нас чекає таких прозрінь? Ох, відчуваю, багато.

Джерело


Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...