Хіти тижня. Прийшли незрозумілі люди і "звільнили" від всього: На Донбасі розповіли, як змінилося життя за три роки (відео)

Жителі Слов'янська Донецької області констатують, що з початку військових дій на сході України їхнє життя сильно погіршилося.

Відео відповідного опитування опубліковано на сайті Радіо Свобода, передають Патріоти України.

Жителі розповідають, що їхній добробут погіршився, вартість комунальних платежів зросла. При цьому, як говорять опитані, на підприємствах спостерігається скорочення персоналу.

Чоловік з Горлівки поділився своєю історією. За його словами, до війни у нього була робота в Горлівці, однак в якийсь момент прийшли незрозумілі люди і "звільнили" його від всього.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...