Хіти тижня. "Путін, Трамп і Порошенко відпочивають": Ватажка "ДНР" звинуватили в особливому свавіллі

Ватажок так званої "ДНР" Олександр Захарченко почав зачищати ряди своїх прихильників у "фракції" "Свободный Донбасс" у фейковому "парламенті" терористів.

Олександр ЗахарченкоЗокрема, як ідеться в блозі o_dnr, першою "жертвою" Захарченка став "депутат" Сергій Рубін, якого виключили з "фракції" і позбавили "депутатського мандата" в зв'язку з втратою довіри, передають Патріоти України.

"Ви знаєте, мені, чесно кажучи, доля "народного депутата" Рубіна, 1975-го року народження, уродженця міста Торез, колишнього начальника карного розшуку, пенсіонера МВС України з 2010 року (з 35-ти років), мало турбує. Питання в іншому, Захарченко продовжує чистити НС "ДНР" для своїх людей. Цікаве формулювання "у зв'язку з втратою довіри". Це може означати тільки одне, що нічого іншого "пред'явити" тепер уже колишньому депутату і юристу не вийшло", - наголошується в блозі.

Також автор припускає, що через якийсь період в "парламенті" "ДНР" будуть одні колишні охоронці, водії, друзі і подруги Захарченка.

"Щось подібне було і в ВРУ від Партії регіонів. Зачистять всіх депутатів, в цьому вже мало хто сумнівається. Там зараз життя за принципом "Помри ти сьогодні, а я завтра". Захарченко в республіці уособлює закон і вибудовує всі урядові та силові структури під себе коханого, теж РДСО - республіканська державна служба охорони, не що інше, як особиста охорона Захарченка з необмеженими правами, які й не снилися ні "МГБ", ні "МВС" псевдореспубліки. Путін, Трамп і той же Порошенко - не мають подібних структур, а ось колишній продавець стегенець, обзавівся", - резюмували в блозі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...