Хіти тижня. Путін від України цього не очікував - всі пішли воювати, знаючи, що йдуть на смерть, - Кузьмук

За словами екс-міністра оборони України Олександра Кузьмука, Путіна фактично штовхнуло на авантюру його оточення.

О.Кузьмук. Фото: Обозреватель.

На війну з Україною президента Росії Володимира Путіна підштовхнуло його оточення. Про це заявив в авторській програмі Дмитра Гордона на каналі "112 Україна" екс-міністр оборони України Олександр Кузьмук, передають Патріоти України.

Він розповів, що міністр оборони РФ Сергій Шойгу, а також Служба зовнішньої розвідки та Головного розвідувального управління Генерального штабу Росії надали Путіну неправдиву інформацію про ситуацію в Україні у 2014 році.

"Те, що Путіну подали недостовірну інформацію про те, що Україна впаде, а вона, навпаки, піднялася, і встали міцні молоді патріоти, жінки почали в'язати маскувальні сітки, діти – малювати малюнки, і всі пішли воювати, знаючи, що йдуть на смерть, – цього він не очікував!" – заявив Кузьмук.

За його словами, Путіна фактично штовхнули на авантюру, і президент РФ це зрозумів, бо він – "прониклива та досвідчена людина".

Відповідаючи на запитання, коли Донбас і Крим можуть повернутися до складу України, Кузьмук сказав: "Я в це вірю. Але для цього Україні треба бути прикладом для Криму та Донбасу".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...