Хіти тижня. Рекорд кліпу Gangnam Style побито: На YouTube з'явився новий лідер за кількістю переглядів (відео)

​Відео з піснею See You Again, яку виконують Віз Халіфа і Чарлі Пут, нараховує 2 895 552 454 переглядів.

Psy в кліпі Gangnam Style. Фото: ВВС.

Кліп Gangnam Style південнокорейського виконавця Psy, через якого YouTube перейшов на 64-бітну систему підрахунку переглядів, перестав бути найпопулярнішим відео на YouTube. Його обійшов за кількістю переглядів відеоролик з піснею See You Again з фільму "Форсаж 7", пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Відео з піснею, яку виконують Віз Халіфа і Чарлі Пут, нараховує 2 895 552 454 переглядів, хіт південнокорейця - 2 894 479 586.

Це означає, що загальна кількість часу переглядів See You Again становить 21 759 років. Тобто, щоб одна людина подивився до даного моменту це відео стільки раз, скільки воно було переглянуто на YouTube, він мав би почати дивитися відео під час останнього льодовикового максимуму.

Пісня See You Again була записана для саундтрека до фільму "Форсаж 7", як пам'ять про актора Пола Уокера, який трагічно загинув в автокатастрофі в 2013 році, не встигнувши закінчити зйомки у фільмі.

За перші шість місяців після публікації відео подивилися понад мільярд разів. У чарті Billboard Hot 100 пісня утримувалася на першому місці протягом 12 тижнів і побила рекорд за тривалістю перебування на вершині чарту серед реп-композицій. See You Again також довго трималася на першому рядку чартів у Великобританії, Австралії, Австрії, Канаді, Німеччині, Ірландії, Новій Зеландії, Швейцарії та інших країнах.

Неймовірна балада стала найбільш продаваною піснею в світі в 2015 році і до цього дня є найбільш затребуваною піснею на похоронах в Британії.

Сингл Gangnam Style корейського поп-виконавця та танцюриста Пак Че Сан, більш відомого як Psy, був найпопулярнішим відео на YouTube чотири роки і майже вісім місяців.

Ролик став найпопулярнішим відео на YouTube в листопаді 2012 року, а в грудні цього ж року кліп став першим відео в історії, який набрав більше 1 мільярда переглядів.

З моменту публікації ролика в липні 2012 року його в середньому за день переглядали близько 3 мільйонів разів.

В кінці 2014 року головний хіт корейського поп-виконавця та танцюриста Пак Че Сан змусив YouTube поміняти систему підрахунку переглядів з 32-бітної на 64-бітну.

64-бітна система дозволяє витримати 9 223 372 036 854 775 808 переглядів одного конкретного ролика. Як відзначили представники популярного відеохостингу, попередня версія була здатна охопити 2 147 483 647 переглядів.

"Ми ніколи не думали, що на сайті з'явиться відео, для якого 32-бітової версії сайту буде недостатньо", - зізналися тоді представники YouTube.

Танець Пак Че Сана знайшов особливу популярність - його повторили мільйони людей: від генсека ООН Пан Гі Муна і британських військовослужбовців до ув'язнених в'язниці на Філіппінах і тайських моряків.

У кліпі висміюється споживчий стиль життя Каннамгу - багатого району південнокорейської столиці Сеула.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...