Хіти тижня. Російське посольство в Сирії накрили мінометним вогнем

У Раді безпеки ООН, до реакції якої апелює російська сторона, наразі ситуацію не коментували. Відповідальності за обстріл, який, за даними російської сторони, мав місце, теж ніхто на себе не взяв.

Посольство РФ у Сирії потрапило під обстріл. Ілюстрація:УНІАНУ Міністерстві закордонних справ Росії 20 листопада повідомили, що посольство Росії в Дамаску потрапило під мінометний обстріл. Про це пише Радіо Свобода, передають Патріоти України.

"Близько 10:35 за місцевим часом в результаті мінометного обстрілу Дамаска, який вівся з позицій «терористів», один снаряд потрапив у зовнішнє огородження посольства Росії в Сирії, що прилягає до його житлового комплексу. В результаті розриву 122-міліметрової міни, пошкоджень зазнала стіна будівлі, лінії електропередач і система водопостачання", – йдеться в повідомленні.

За даними російського посольства, постраждалих серед співробітників дипломатичної установи немає.

"Сподіваємося, що у наших настільки активних на сирійському напрямку західних колег з Ради безпеки ООН вистачить духу, щоб не відмовчуватися, а дати відповідну публічну оцінку інциденту, коли під загрозою опинилися життя російських дипломатів", – заявили в МЗС Росії.

У Раді безпеки ООН, до реакції якої апелює російська сторона, наразі ситуацію не коментували. Відповідальності за обстріл, який, за даними російської сторони, мав місце, теж ніхто на себе не взяв.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...