Хіти тижня. Російські диппредставництва у США потопають в диму: Захарова дає фантастичні пояснення

Через закриття російського консульства урядом США дипломати Путіна вимушені палити тонни компроментуючих документів своєї діяльності.

"У консульстві Росії в Сан-Франциско, яке влада США вирішила закрити, щось палять в каміні. Пожежну службу співробітники установи на територію не пустили", - повідомляє CNBC, передають Патріоти України.

Журналіст AP почув, що люди, які вийшли з будівлі, повідомили пожежникам, що проблем немає і що співробітники консульства спалюють якісь предмети в каміні.

Мінді Таламадж, прес-секретар з відділу пожежної охорони Сан-Франциско, сказала, що відділ отримав дзвінок про дим і відправив команду для розслідування.

"У них в каміні вогонь", - сказала вона. Талмадж додала, що вона не знає, що вони спалювали в день, коли температура в Сан-Франциско вже до полудня піднялася до 35 градусів. "Це не є випадковим, вони спалюють щось в каміні", - вважає прес-секретар.

"Проводяться заходи по консервації будівлі. У зв'язку з цим можуть закриватися вікна, опускатися штори, вимикатися світло, спускатися вода, замикатися двері, викидатися сміття, відключатися опалювальні прилади, включатися системи життєзабезпечення і багато іншого", - повідомляє у Facebook офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова.

За її словами, історія з появою чорного диму над будівлею консульства є "черговим цирком" і "новим витком цькування" зі сторони США.

"Нестерпно соромно стежити за діями американської влади і всією цією інформаційною кампанією. Пізніше все буде, як буває у США завжди: знайдуться ті, хто стояв за всією цією русофобською істерикою, буде визнана чергова помилка, можливо, ми почуємо скупі вибачення", - заявила Захарова.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...