Хіти тижня. Російські конструктори представлять на авіасалоні МАКС-2017 автомобіль-амфібію-літак (фото)

Бегалет поєднує в собі відразу три транспортних засоби.

Бегалет. Фото: autocentre.ua.Унікальний транспортний засіб – бегалет, який може пересуватися на землі, воді і в повітрі створило НВО "Авіаційно-космічні технології", повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Бегалет поєднує в собі одразу три транспортних засоби – автомобіль, амфібію і літак. Такого в світі ще ніхто не робив. А в НВО «Авіаційно-космічні технології», що в П’ятигорську (РФ) не тільки зробили, а й мають намір здійснити пробну поїздку-політ просто від Ельбрусу (!).

Презентація має відбутися на авіасалоні МАКС-2017.

Перспективна машина отримала позначення БОРТС (бегалет оперативної розвідки трьох стихій) Тритон. У витоків проекту стояв льотчик-випробувач, інженер-конструктор Олександр Бегак.Бегалет має двомісний кузов завдовжки близько 3 метрів, оснащується електромотором і блоком батарей. У рух машину приводить гвинт, розміщений у кормі. Таким чином, на воді БОРТС використовує принцип аероглісера, а в повітрі – пересувається як мотопараплан, з допомогою «м’якого крила» (парашута).

Дивовижна машина має запас ходу до 100 км на суші і до 400 км на воді та в повітрі. Максимальна швидкість – до 100 км/год, Максимальна висота польоту – до 4200 метрів. Детальніші технічні характеристики бегалета, так само, як і саму машину, буде представлено в рамках авіасалону МАКС-2017, який відбудеться з 18 до 23 липня.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...