Хіти тижня. "Российский летчик без "визитки Яроша" - хреновый летчик": Тимчук про останні "успіхи" росіян

Тільки протягом тижня маневрів "Запад-2017" російські "аси", яких, на думку Кремля, має шалено боятись НАТО, примудрилися знищити декілька власних літаків.

За Путіним стерхи також чомусь не схотіли летіти. Ілюстрація: соцмережі.

"Летная хроника учений "Запад-2017", - запропонував згадати кілька цікавих подій нардеп Дмитро Тимчук на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України, та продовжив:

"1. На учениях "Запад-2017" российский бомбардировщик Ту-22 М3 выкатился за пределы взлетной полосы, повредив хвостовую часть и левую плоскость фюзеляжа, экипаж не пострадал.

2. В России в Воронежской области разбился военный самолет Як-130, экипаж катапультировался.

3. Во время учений "Запад-2017" на полигоне Лужский под Санкт-Петербургом вертолет Ка-52 запустил ракеты класса "воздух-земля" по зрителям, два человека получили серьезные ранения.

…Я так понимаю, российский летчик без "визитки Яроша" – хреновый летчик."

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...