Хіти тижня. "Ростовські" помстилися: Стало відомо, за що підірвали російського офіцера у окупованому Луганську

Важко поранений офіцер ЗС РФ був допитаний представниками ФСБ, які встановили, що до вибуху причетні представники російського злочинного угруповання.

У окупованому Луганську. Фото: соцмережі.

В окупованому Луганську 25 червня підірвали автомобіль із начальником служби ракетно-артилерійського озброєння штабу російських окупаційних військ. Про це у Facebook повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України, передають Патріоти України.

"Російським окупаційним командуванням приховуються обставини підриву 25 червня у Луганську легкового автомобіля з начальником служби ракетно-артилерійського озброєння штабу 2 АК (Луганськ) майором ЗС РФ Куликовим", - йдеться. в повідомленні.

Зазначається, що важко поранений офіцер був допитаний представниками ФСБ РФ, які встановили, що до вибуху причетні представники російського злочинного угруповання, які вирішили таким чином помститися Куликову за ненадання їм вже оплаченої послуги - поставки на територію Ростовської області неврахованих зброї і боєприпасів.

"Поряд із цим, неконтрольований обіг зброї і порушення правил поводження з ними призводить до небойових втрат військовослужбовців російських окупаційних військ і жертв серед цивільного населення", - додали в ГУР. Зокрема військовослужбовець 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк) проніс до місця проживання бойову гранату, яка, в результаті необережного поводження, вибухнула. В результаті інциденту військовий загинув і важко поранив власницю квартири.

Також під час спроби встановлення розтяжки з використанням протипіхотній міни МОН-50, яка вибухнула в результаті необережного поводження, загинув військовослужбовець 2 окремої мотострілкової бригади (Луганськ) 2 АК.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...