Хіти тижня. Розчавили авто з вибухівкою: Єгипетські танкісти, ризикуючи власним життям, врятували близько 50 осіб (відео)

В Єгипті, на контрольно-пропускному пункті в Північному Синаї, екіпаж танка розчавив машину з терористами, які готували масштабний вибух.

Про це повідомляє The Telegraph, передають Патріоти України.
На відео, опублікованому єгипетським міноборони, видно, як до блокпосту по зустрічній смузі наблизився автомобіль, і, не доїжджаючи кількох метрів до танка, зупинився, причому люди залишалися в салоні.
Через кілька миттєвостей екіпаж танка запустив двигун, і важка броньована машина розчавила легковик.
Після цього танкісти вчинили розворот і поїхали в протилежному від роздавленою машини напрямку, а ще через пару секунд пролунав потужний вибух.
Єгипетські військові підкреслили, що сміливі дії танкістів, які ризикували власним життям, врятували близько 50 осіб.

Також повідомляється, що в роздавленій машині знаходилися четверо бойовиків і близько 100 кг вибухівки.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...