Хіти тижня. "РСЗВ "Вільха" все ближче"- Злий Одесит розповів про значне посилення бойової міці ЗСУ

Наявність високоточної зброї в українських військових може певною мірою змінити нинішній дисбаланс сил з нашим гібридним сусідом.

Фото: LiveJournal."Отже, сьогодні Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов анонсував запуск серійного виробництва 300-мм ракет для РСЗВ "Вільха" в 2018 році", - пише у своєму блозі Злий Одесит, передають Патріоти України.

"Напомню, что РСЗО "Ольха" из всех видов реактивного и ракетного вооружения Украины на сегодняшний день является наиболее перспективным и близким к принятию на вооружение, нежели остальные. Дальность поражения целей у этих ракет до 120 км, но периодически озвучивалось, что это отнюдь не предел для “Ольхи”.

Собственно, если 2018-й год станет решающим для данной РСЗО, то этому можно только порадоваться. Наличие высокоточного оружия у ВСУ может в определенной степени изменить нынешний дисбаланс сил с нашим гибридным соседом, а так же ввести некоторые коррективы не только на сухопутном, но и морском рубеже, практически незащищенным от вторжения. Как-никак, ряд испытаний "Ольхи" проводилось именно по поражению целей в Черном море.

Кстати, небольшое уточнение. Оборудование, которое будет использовано при производстве данных ракет – турецкое. Выходит, эдакий удар ракетой в спину, что ли?".


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...