Хіти тижня. ​Секс як загроза: Астронавтка вказала на серйозну проблему для експедиції на Марс

Кілька років польоту і досліджень Червоної планети можуть геть посварити найстійкішу команду землян, вважає жінка, знайома з проблемою довгого перебування групи людей в тісному і замкнутому просторі

Британська астронавтка Хелен Шарман заявила, що секс ставить під загрозу всю операцію по колонізації Марса, тому екіпаж повинен складатися виключно з космонавтів однієї статі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

На думку Шарман, чоловіки і жінки, перебуваючи тривалий час в ізоляції неодмінно почнуть спати один з одним. А це в свою чергу призведе до конфліктів і небажаних вагітностей.

Посилаючись на неопублікований звіт НАСА, Хелен зазначила, що наслідки можливих статевих контактів в космосі для людини наразі практично не вивчені і пологи на космічних кораблях ще ніхто не приймав. Саме тому склад майбутніх колоністів повинен складатися виключно з одних чоловіків або жінок. При цьому астронавт віддає перевагу прекрасній статі.

Як аргумент Хелен навела статистику, що серед жіночого космічного екіпажу конфлікти виникають набагато рідше, тоді як чоловіки завжди знаходять причини для розбіжностей.

Хелен Шарман - перший астронавт Великобританії. 18 травня 1991 року здійснила космічний політ на орбітальну станцію "Мир" на космічному кораблі "Союз ТМ-12.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...