Хіти тижня. Серед білого дня у Чернігові біля зупинки тролейбусів приземлився та злетів гелікоптер (відео)

Поліцію щодо приземлення гвинтокрила поблизу зупинки громадського транспорту викликав місцевий житель, але на час прибуття патрульних вертоліт уже полетів.

Скрін відео

У Чернігові розслідується факт незаконного приземлення приватного гелікоптера поблизу кінцевої зупинки громадського транспорту у мікрорайоні Масани. Про це повідомили на сайті прокуратури Чернігова, передають Патріоти України.

Згідно з повідомленням, до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за фактом порушення правил безпеки руху повітряного транспорту. Встановлено, що 21 жовтня приватний гелікоптер приземлився на полі біля кінцевої зупинки тролейбусів, у одному з районів міста, забрав пасажира та полетів у невідомому напрямку.

За вказаним фактом 23 жовтня розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 276 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту), санкція статті передбачає покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років або обмеження волі на строк до трьох років.

Процесуальне керівництво забезпечується Чернігівською місцевою прокуратурою. Як уточнили у поліції Чернігова, поліцію щодо приземлення гвинтокрила поблизу зупинки громадського транспорту викликав місцевий житель, але на час прибуття патрульних гелікоптер уже полетів. Натомість, у соціальних мережах місцеві жителі виклали фото і відео його приземлення у мікрорайоні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...