Хіти тижня. Що приховує Путін: Шокуюча вартість резиденцій господаря Кремля (відео)

Президенту РФ облаштували нову резиденцію для відпочинку, яка раніше була об'єктом культурної спадщини.

За інформацією опозиційного російського телеканалу "Дождь", це далеко не єдиний розкішний маєток президента Росії, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

20 резиденцій, тисячі гектарів землі та вартість у мільярди доларів. Його палаци, вілли, дачі та резиденції розташовані по всій території Росії. В країні, де понад 20 мільйонів людей живе за межею бідності, президент Путін має маєтки, вартість яких в середньому становить 50 тисяч доларів за квадратний метр.

За все це майно Путін платив не сам. Майже все записано на його близьких друзів. Зокрема, ЗМІ називають братів – олігархів Аркадія та Юрія Ротенбергів та керівника російської енергетичної компанії "Інтер Рао" Бориса Ковальчука.

Голова Кремля часто називає Росію імперією. Ну і як же імператор без палацу. Декілька нафтових компаній, серед яких і "Роснєфть", яка до слова, знаходиться під санкціями, скинулися на 200 мільйонів зелених і побудували для Путіна великий палац під Санкт-Петербургом. Ну а на 20 мільйонів які залишилися, вони накупили туди картин на різних аукціонах.

Відома за фільмом "Шерлок Холмс" вілла Селлгрена, що у Ленінградській області, стала новим місцем відпочинку для Володимира Путіна. За повідомленнями телеканалу "Дождь", документи на віллу належать родині одного із друзів Путіна – медіамагнату Олегу Руднову. Проте, місцеві жителі стверджують, що дача саме для глави Кремля.

Які ще багатомільярдні маєтки приховує Володимир Путін – дивіться у сюжеті:

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...