Хіти тижня. Щось готується? Путін влаштував раптову перевірку своїх військ в окупованому Криму

Під час перевірки оцінювалися рівень готовності авіатехніки, а також підготовки льотчиків і наземних фахівців.

Фото: nahnews.org

Сьогодні, 28 серпня, об'єднання військово-повітряних сил і протиповітряної оборони Південного військового округу РФ (куди входить і окупований Крим) привели в повну боєготовність в ході раптової перевірки повідомляють Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"За сигналом бойової тривоги сьогодні був піднятий особовий склад авіаційних з'єднань і військових частин, а також сил ППО, дислокованих на території Ростовської і Волгоградської областей, Краснодарського і Ставропольського країв, республік Північна Осетія-Аланія і Крим", - сказав начальник прес-служби ЮВО РФ Вадим Астаф'єв.

Відзначається, що дана перевірка проводиться за наказом начальника російського генштабу Валерія Герасимова. В ході перевірки оцінюють рівень готовності авіатехніки, а також підготовки льотчиків і наземних фахівців.

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін під час візиту до анексованого Криму минулого тижня провів закриті переговори з лідером руху "Український вибір", своїм кумом Віктором Медведчуком.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...