Хіти тижня. Щось важливе трапилось в Америці: Юлія Мостова розповіла про дивну затримку у справі "рюкзаків Авакова"

Докази по справі "рюкзаків Авакова" були в розпорядженні детективів Національного антикорупційного бюро ще в січні 2017 року.

Про це заявила журналістка Юлія Мостова у своїй статті для ZN.UA, передають Патріоти України.

За її словами, після ознайомлення з ними була призначена перша дата проведення обшуків і затримань за "рюкзачною" схемою - 25 грудня.

"За даними наших джерел у САП і НАБУ, Назар Холодницький план схвалив. Однак, після повернення зі США, де керівник САП брав участь в урочистостях з приводу інавгурації Дональда Трампа, операції було дано червоне світло", - сказано в публікації.

Таким чином, доказів, зібраних НАБУ, перестало бути досить, наголосила журналістка.

Як повідомлялося раніше, директор НАБУ Артем Ситник стверджував, що детективи НАБУ "зовсім недавно" отримали свідоцтва, які дали їм підстави для проведення обшуків та інших слідчих дій щодо сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...