Хіти тижня. Шокуюче жорстоке вбивство під камерою спостереження (відеодоказ)

На Одещині злочинець, колишній однокласник жертви зарізав 24-го хлопця при свідках і прямо перед камерою спостереження.

Скріншот з відео

Про це повідомляє ТСН. Злочин скоїв колишній однокласник жертви Валерій Булгар при свідках і прямо перед камерою спостереження.

Відеозапис тепер є головним доказом у кримінальній справі.

Нападник потрапив ножем в шию, живіт і між ребер потерпілому. Поранений намагався сісти в свою машину, проте свідки під руки повели його в інше авто і зникли. У лікарні, до якої 20 кілометрів, вони з'явилися через півтори години - вже з мертвим тілом.

Медики нарікають, що якби хлопця привезли відразу, його можна було б врятувати.

"Всі ці хлопці зовсім нетверезі. Легені повільно кров'ю сходять, це не пошкодження аорти, яка три-чотири хвилини - і людини немає. Тут десятки хвилин, могли б врятувати, якби вчасно доставили", - заявив патологоанатом Андрій Думітраш.

Причину затримки поки з'ясувати не вдалося, тому що нападник в бігах, а свідки ні з журналістами, ні з селянами не спілкуються.

У поліції кажуть, що їх вже допитали, однак мотиви злочину так і не зрозуміли. "Що стало мотивом, жоден зі свідків пояснити не може. Найімовірніше, це просто зловживання алкоголем", - припускає міліціонер В'ячеслав Дерменжі.

Директор клубу і друг загиблого, щоб відновити картину злочину, передивився всі відео та поговорив з охоронцем.

"Свої хлопці, односельці, хтось приніс випивку, сиділи, відпочивали, нічого, ніяких підозр не було. І ось раптом це сталося", - розповів товариш загиблого Георгій Наліма.

Батько жертви Микола Александров є керівником відомого танцювального ансамблю "Опікунца". Він каже, що з підозрюваним у вбивстві добре знайомий.

"Особисто у мене з ним ніяких конфліктів не було. Чутки йдуть по селу, що в останній момент він сказав синові: десять у мене є, ти будеш одинадцятим", - зазначив він.

У поліції такі чутки спростовують - у справах про вбивство хлопець не проходив, однак потрапляв в поле зору правоохоронців у зв'язку з наркотиками. Однак люди в селі все одно стурбовані. "Людина, яка скоїла цей злочин, зникла, оголошена в розшук, але його не можуть знайти", - пояснив сільський голова Михайло Куванжі.

Фотографії Булгара, якого розшукують за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, розвішані по всьому району. Попереджені і прикордонники, адже поліція побоюється, щоб хлопець не втік до родичів в сусідню Молдову.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...