Хіти тижня. Скандал зі знищенням селянами позицій ЗСУ під Маріуполем отримав продовження: Керівництво АТО прийняло рішення

Керівництво АТО призупинило обладнання військових укріплень у селищі Сопино. Таке рішення викликане небажанням селян знаходитися у безпосередній близькості до лінії оборони.

Денна інтенсивність обстрілів позицій сил АТО з боку російсько-окупаційних угруповань і далі залишається без принципових змін, сьогодні дістав поранення один український військовослужбовець. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook, передають Патріоти України.

Так, вночі і вдень, бойовики з гранатометів і стрілецької зброї чотири рази вели вогонь по Новоолександрівці, що на Луганському напрямку.

На Донецькому напрямку близько 6-ї ранку внаслідок обстрілу опорного пункту Збройних сил України з гранатометів один український військовий отримав поранення. Крім того, опівдні ворог застосував міномети калібру 120 міліметрів по укріпленнях ЗСУ на підступах до селища Піски.

На Приморському напрямку під обстріл ворога двічі потрапили підрозділи сил АТО у Чермалику.

Також зазначається, що нещодавно деякі інтернет-ресурси поширили інформацію про обладнання українськими військовими укріплень у селищі Сопино.

"Роботи проводились з метою підсилення захисту населеного пункту від бойовиків. Проте, розуміючи небажання селян знаходитись у безпосередній близькості до лінії оборони, керівництво АТО прийняло рішення про призупинення робіт. Це рішення ще раз показує, що українська армія не лише захищає мирне населення, а й прислухається до думки громади і намагається усіма способами убезпечити цивільних", - наголосили в штабі.

Нагадаємо, раніше бійців ЗСУ під Маріуполем вигнали із бліндажа.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...