Хіти тижня. Скандальні факти з життя покійної екс-нардепа Ірини Бережної

Сьогодні, 5 серпня, за тиждень до свого 37-річчя в ДТП на Адріатичному узбережжі загинула народний депутата VI і VII скликань Верховної Ради України Ірина Бережна.

Ірина Бережна

До свого приходу в парламент в 2007 році мешканка Луганська була успішною бізнесвумен, упрвляя турфірмою і нотаріальною конторою, передають Патріоти України.

Під час роботи в ВРУ виступала за реформи правової і судової системи України.

Бережна стала володаркою кількох престижних нагород: «Жінка III тисячоліття» в номінації «Рейтинг» (2007); «Людина року» в номінації «Нова генерація року» (2009); заслуженого юриста України (2011).

А після подій на Майдані в 2014 році вона активно критикувала політику нової влади.

Зокрема, Бережна була затятою противницею проведення АТО на Донбасі, введення безвізового режиму з ЄС, а також проведення декомунізації.

Вступ в силу безвізового режиму з Євросоюзом екс-регіоналка прокоментувала емоційним постом з фразою «Патриоты», ехайте найух».

"С Днём святого безвиза, господа. В венской опере сегодня переаншлаг, в «Ла Скала» доставляют приставные кресла для первых украинских безвизовцев, в галерее Уффици во Флоренции срочно меняют экспозицию, чтобы удовлетворить взыскательный вкус потомков древних укров. В общем, фраза тридцатилетней давности великого Жванецкого «мне в Париж, по делу, срочно!» засияла в Украине новыми красками. Европа, трепещи! В принципе, странное представление патриотизма по-украински — развалить собственную страну, уничтожить экономику, убить 10 тысяч украинцев, дискриминировать мирных граждан, проживающих на Донбассе, чтобы сэкономив 35€, свалить в Европу… Патриоты, ехайте найух, и не забудьте взять с собой кастрюльки и красные кружевные трусы! Специально для кастрюлек предлагаю в Борисполе включить на прощание известный хит группы Ленинград «Дорожная»…", — писала Бережна.

З критикою українського уряду вона виступала і на російському пропагандистському каналі Росія 1.

Останнім часом Бережна разом з «Антифашистською правозахисною лігою» боролася проти перейменування проспекту Ватутіна в Києві на проспект Шухевича.

За образу українців український журналіст Роман Вінтонів, відомий під псевдонімом Майкл Щур, закликав юристів притягнути Бережну до відповідальності.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...