Хіти тижня. "Смерть за 60 секунд": У ЗСУ показали нову бойову машину, що блискавично знищує ворогів (фото)

Військові зазначають, що "Барс" може максимально швидко відкривати вогонь по ворогу, а після відходить, уникаючи атаки противника.

Українські військові показали бойові можливості нового мобільного мінометного комплексу Барс-8ММК. Випробування пройшли на військовому полігоні в Київській області, повідомили в прес-службі «Укроборонпрому», передають Патріоти України.

Військові зазначили, що Барс-8ММК оснастили 120-мм мінометом, який інтегровано в цифрову систему обміну інформацією.

«Для розрахунку нової машини для приведення її в бойовий стан необхідно до 60 секунд, а координати цілі моментально обробляються системою управління вогнем. Барс-8ММК першим відкрив вогонь і вразив всі цілі. Він також першим покинув позицію, ще до того, як інші міномети закінчили вести вогонь», – сказано в повідомленні.

Барс-8ММК перебуваючи в бою, отримує точні координати ворога в режимі реального часу від дронів та інших систем.

Військові зазначають, що Барс може максимально швидко відкривати вогонь по ворогу, а після скрвається, уникаючи атаки противника.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...