Хіти тижня. "Соловь...б дня": Топ-пропагандист Кремля зганьбився фейковим фото з Путіним

Володимир Соловйов після викриття підробки видалив свої записи, але багато користувачів соцмереж встигли зробити скріншоти.

Володимир Соловйов. Фото: РБК.

Відомий кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмістив на своїх сторінках у соцмережах фейкове фото з Володимиром Путіним. На знімку кілька світових лідерів, зокрема президент США Дональд Трамп і канцлер Німеччини Ангела Меркель, оточили Путіна, немов чекають його важливого рішення. Як виявилося, на цьому знімку російський президент відсутній, передають Патріоти України.

"Трамп після такого назвав би Соловйова "містер Фейк Ньюс". У цього колишнього журналіста дивовижний талант ефектно сісти в калюжу, звичайно", - прокоментував у своєму Twitter російський опозиціонер Ілля Яшин. Сам Соловйов після викриття видалив свої записи, але багато користувачів соцмереж встигли зробити скріншоти.

"Так, класний фотошоп", - написала Nata NartyshBluk.

"А що сказав цей знімок? ..Зажата істота ... Одне проти всіх.... Навіщо ці всі замки... Доля все одно призначена, як у Кадафі та Чаушеска.... Мертві втоплені в череп очі... . Смертей у них скільки.... Нікчемність..... фу.." - написав Юрій Журавський.

"Соловйов не зрозумів, що це фотожаба", - написав Сергій Молчанов.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...