Хіти тижня. Спливла страшна правда: Безкарні феесбешники скоювали масові вбивства у Росії

​У Тюменській області проводиться розслідування справи банди, що складалася зі співробітників ФСБ: на її рахунку може бути від 6 до 53 вбивств, скоєних за останні роки.

Офіційними підтвердженнями ситуації журналісти не володіють: у прес-службі місцевого СК їм лише повідомили, що справу проти кількох співробітників ФСБ, які вчинили тяжкі та особливо тяжкі злочини, дійсно, розслідується, повідомляють Патріоти України.

Проте, зі слів різних джерел вдалося з'ясувати, що підозрювані (співробітниками ФСБ є або всі четверо, або тільки двоє) виконували у тому числі вбивства на замовлення: для того, щоб заволодіти машиною при виконанні одного з них, вони вбили таксиста.

Через це вбивство слідчі нібито і вийшли на злочинців, хоча іншим варіантом розкриття банди є побутовий конфлікт на дачній ділянці: один з його учасників, щоб налякати опонента, звернувся до свого родича з ФСБ - члену банди, його подільники влаштували стрілянину по вікнах сусіда, після чого і привернули до себе увагу.

Серед злочинів банди є 6 вже доведених слідством вбивств, проте, на думку джерел, їх число може збільшитися до 53. На тлі цих подій у відставку нібито незабаром повинні піти глава тюменського регіонального управління ФСБ Вадим П'ятилєтов і його перший заступник.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...