Хіти тижня. Спливли скандальні дані про заступника міністра-"дієтолога", який допомагав Гіркіну

Заступник міністра соціальної політики Олександр Привалов, в кабінеті якого напередодні пройшов обшук, причетний до багатьох незаконних афер ще з часів своєї роботи в прокуратурі Єнакієвого.

Заступник міністра соціальної політики Олександр Привалов

Про це на своїй сторінці в Facebook написав волонтер Тім Златкін, передають Патріоти України.

"Це м*рло в кінці 2013 року, працюючи в прокуратурі Єнакієвого, тупо х*рив кримінальні справи братків кримінального авторитета Батури. Так-так, саме тих самих головорізів, які разом із горлівським угрупованням Армена ошиватися тітушньою зі сторони Михайлівської площі на Антимайдані. Вони ж брали активну участь і в захопленні Горлівського, Дружківського та Костянтинівського міськвідділів міліції. Сашенька Привалов їм старанно в цьому допомагав і сприяв", - пише волонтер.

За його словами, Привалов разом із посібниками терористів "ДНР" возив до Слов'янська "гуманітарку" найманцям Гіркіна-Стрєлкова в 2014 році.

"Мені особисто ця мразь запам'яталась відмовним матеріалом (закриттям кримінальної справи) за фактом зґвалтування місцевим таксистом двох школярок. Історія задовго до Майдану була. Року півтора чи два назад ця істота спливла у замаху на міністра соцполітики Реви. І активно гадило в колодязь волонтерам, всіляко забороняючи ввезення в Україну автомобілів для АТО та медичної гуманітарки", - пише Златкін.

Волонтер також говорить, що Привалов недавно засвітився у корупційних схемах з усиновлення/удочеріння сиріт України іноземними громадянами.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...