Хіти тижня. Страшна трагедія: У Росії баштовий кран упав на житловий будинок (фото)

На місці події працюють 53 особи та 14 одиниць техніки.

На місці події. Фото: ЗМІ

У російському Кірові на житловий будинок упав баштовий кран. У будівлі знаходилися 12 осіб. Машиніст крана загинув, інший працівник отримав травми, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт МНС Росії в Кіровській області.

Подія сталася близько 11:00 за місцевим часом. Кран упав на двоповерховий цегляний будинок із дерев'яним дахом. Квартира, на яку впала машина, повністю зруйнована. Була пустою на момент аварії. Інша квартира пошкоджена.

Всі мешканці будинку вижили. Серед них - 9 дітей. Людей евакуювали. Одному дорослому надали допомогу. Від госпіталізації відмовився. Кран роздушив 1 автомобіль.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...