Хіти тижня. Стратили свої: Моторошні подробиці загибелі на Донбасі найманки з Новосибірську (відео)

Тіло громадянки РФ, що воювала в складі російсько-терористичних військ на Донбасі, знайшли повішеним в одній з квартир окупованого Донецька.

Анастасія Паутова

Про насильницьку смерть найманки з Новосибірська Анастасії Паутової повідомив один з її спільників у відеозаяві, оприлюдненій на Youtube, передають Патріоти України.

За словами бойовика, жінку знайшли повішеною в донецькій квартирі. Поруч з тілом повішеною знайдена записка, в якій Паутова просить нікого не звинувачувати у своїй смерті. Однак, як стверджує бойовик, на тілі покійної знайдені сліди насильства.

«Кисть зламана, пальці зламані. Кому могла перейти дорогу така тендітна маленька дівчинка?», - задається питанням бойовик.

Він також повідомив, що на Донбас Паутова вирушила з Новосибірська після загибелі свого дядька, який воював у складі російсько-терористичних військ.

За офіційною версією російського окупаційного командування і терористичних ватажків, Паутова загинула. Однак ніхто не оприлюднив деталей цієї загибелі. Як уточнила на своїй сторінці в Facebook її подруга по терористичному козацтву Тетяна Слободчикова, найманка «загинула» в ніч з 12 на 13 серпня.

Слободчикова також повідомила, що Паутова воювала в складі банди кримського терористичного козацтва ХКО «Скіфський». Банду очолює «отаман» Ігор Лисицький на прізвисько «Лис».

За даними «миротворця», Анастасія Паутова народилася 16 січня 1991 року в місті Шимкент, Казахстан. За освітою Паутова педагог, але до поїздки на Донбас, працювала на батьківщині в селищі Курьїнске Краснозерского району Новосибірської області (РФ) продавцем.

Найманку поховали на батьківщині 20 серпня. У неї залишилася 5-річна донька, яка зараз проживає з батьком в селищі Краснозерске.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...