Хіти тижня. Стрєлков вказав на головну помилку Путіна у захопленні України

На думку терориста, у 2014 році Росія силами диверсантів могла спокійно захопити більшу частину України, створивши "новоросію", яка увійшла б до складу РФ.

Ігор СтрєлковПро це колишній ватажок терористів "ДНР" Ігор Стрєлков (Гиркин) розповів в інтерв'ю The Insider, передають Патріоти України.

"Я вважаю, що існувало тільки два сценарії, і існує на цей момент. Всього два сценарії: перший - це перемога, нехай навіть важка, хай навіть кривава, нехай навіть економічно вкрай невигідна, або поразка, теж кривава, теж важка і катастрофічна для всього: і для режиму, і для економіки, і для народу. Я вважаю, що Путін зробив колосальну помилку, що він спробував саме заморозити ситуацію", - розповів терорист.

За його словами в 2014 році Київ не треба було брати, досить було захопити Дніпропетровську і Харківську області.

"Я впевнений досі і добре пам'ятаю ситуацію, оскільки я перебував усередині, на той момент - на кінець квітня, травень 2014 року - було можливо все, просто все. Можна було пройти від Харкова до Одеси, створити справжню "новоросію", без якої Київ воювати б не зміг фізично. Він би залишився без енергії, яка вся виробляється в Дніпропетровській області, без єдиного великого порту (Одеського), без Харківського танкового заводу і без важкої промисловості, без вугілля донецького, без Маріуполя, без сталеливарної промисловості, і залишився б без як мінімум третини населення, навіть більше. Без цього Київ воювати б не зміг", - розповів Стрєлков.

Після цього, впевнений терорист, міфічна "новоросія" увійшла б до складу Росії.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...