Хіти тижня. Сволота навіть у ставленні до рідні: Донька Путіна розповіла про свого татуся

​Ольга Литвиненко - дочка друга глави РФ Володимира Путіна Володимира Литвиненка, ректора Санкт-Петербурзького Гірничого університету, була позбавлена ​​батьком своєї дочки і змушена ховатися за кордоном.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Теперішній час".

Її батько був науковим керівником Путіна, а також є співвласником компанії "Фосагро". Сьогодні Володимир Литвиненко займає 122-е місце в списку Форбс, його статок оцінюється у 850 мільйонів доларів.

У 2010 році Ольга, будучи депутатом Законодавчих зборів Санкт-Петербурга, народила другу дитину - сина Мішу. Поки вона була в пологовому будинку, за її першою донькою Естер-Марією доглядали бабуся з дідусем. Батько Ольги навіть був присутній на тих пологах. Але коли вона повернулася додому, батьки відмовилися віддавати їй Естер. "Народиш ще, а це тепер буде наша дочка".

"Так, Естер називає мою маму, свою бабусю - мамою, а тата, відповідно, дідуся - татом", - розповіла Ольга.

Спершу вона намагалася судитися із впливовим батьком, шукати допомоги у своїх покровителів, проте безуспішно. В результаті їй довелося покинути країну.

"Я поїхала. Це було моментальне рішення, коли до одного з моїх помічників прийшли з першим обшуком... У мене був чотиримісячний син, я його зібрала, і ми буквально поїхали протягом двох годин. Нас протримали на кордоні на морозі, бо тато подзвонив, організував... Почнемо з того, що мені ще паспорт дуже довго на дитину не видавали. Допоміг мій статус депутата, інакше б я дуже довго отримувала свій паспорт. Було страшно", - розповідає жінка.

У розпал конфлікту між дочкою і батьком на всіх помічників Ольги Литвиненко раптово завели кримінальні справи, формально ніяк не пов'язані одна з одною. Шахрайство, підробка документів, замах на представників влади - всі, хто працював з Ольгою, отримали різні терміни.

У Росії Ольга офіційно вважається викраденою: за версією Слідчого комітету, її місцезнаходження визначити не вдається. Тому її дочка Естер-Марія офіційно усиновлена бабусею і дідусем. Зараз усі активи, квартири Ольги в Росії заарештовані.

Одного разу до Польщі, куди Ольга Литвиненко втекла з Росії в 2010 році, навіть приїжджав слідчий з Росії. Ольга разом із польськими журналістами зустрічала його в аеропорту, показувала паспорт, але справа про її зникнення так і не була припинена.

Повернутися до Петербурга найближчим часом вона не розраховує. Хоча після декількох років у затишші вирішила піти в політику. І на зло батькові долучилася до партії Михайла Ходорковського "Відкрита Росія".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...