Хіти тижня. Сибір наш: У мережі бурхливо обговорюють допис про китайську експансію на Далекому сході

Росіянам варто забувати про "велику, могутню та неподільну" батьківщину.

Публікацію про Байкал на своїй сторінці Facebook зробив В'ячеслав Осетров, повідомляють Патріоти України.

"Син прилетів з Байкалу. Там вже інша країна, говорить. Все китайське, скрізь китайці, скрізь написи китайською", - йдеться в повідомленні.

Осьотров також спрогнозував, що найближчим часом території Далекого Сходу і Сибіру заселять близько 50 мільйонів китайців, що на його думку, є "неминучим наслідком путінської політики".

"Ви пройдіться по центру, купа написів китайською. Подруга працює в ювелірному, каже китайці партіями скуповують у них золото", "Люди прийшли на незаселені землі", "В Петербурзі те ж саме", - пишуть люди в коментарях.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...