Хіти тижня. Сили Кремля на Донбасі: Тривожні дані, - генерал

Концентрація великої кількості військової техніки й артилерійських систем на Донбасі викликає тривогу.

 "Зараз на Донбасі знаходиться 600 танків",- генерал-майор, екс-військовий представник місії України при НАТО Петро ГаращукРосія сконцентрувала на Донбасі тривожно велику кількість військової техніки й артилерійських систем.

Про це в коментарі "Обозревателю" сказав генерал-майор, екс-військовий представник місії України при НАТО Петро Гаращук.

"Звичайно ж нас є реальна російська агресія, яка пов'язана з анексією Криму і постійними поставками на території України російського зброї, техніки та боєприпасів. Зараз на Донбасі знаходиться 600 танків, більше 1300 артилерійських систем і більше 300 систем залпового вогню. До початку російської агресії там не було жодного танка, "Граду" або БМП", - сказав Гаращук.

Також, на думку генерала, Україна не зможе вийти з цього конфлікту лише за допомогою військових методів, а повинна використовувати весь комплекс доступних зараз заходів: дипломатичних, соціальних і політичних.

Джерело: "Обозреватель"


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...