Хіти тижня. ​"Син" Рембо і Валуєва: На День Незалежності України "зажмурився" відомий російський найманець (фотофакти)

Позивний «Кран» відзначився ще за часів каральної війни у Чечні. На Донбасі він теж нагадив, запевняє "Миротворець"

У мережі з'явилися дані про ліквідацію російського найманця з Амурської області 45-річного Сергія Васильєва, він же «Кран», який воював на проти нашої держави в ОРДЛО, зазначають Патріоти України. Про ліквідацію повідомляє у Twitter зокрема Necro Mancer.

"Рашист Васильєв Сергій Кирилович "Кран" (Благовєщенськ, 28/07/72) став груз200 ~24/08/17, ймовірно не на Донбасі", - сказано в повідомленні.

Згідно з інформацією, яка розміщена в профілі бойовика на сайті "Миротворець", він брав участь не тільки в бойових діях на стороні проросійських бойовиків на Донбасі, але і воював в Чечні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...