Хіти тижня. Таємна вечеря "фронтовиків": Як провів першу ніч після звільнення син Авакова (відео)

​Авто Авакова-молодшого попрямувало після суду​ в офіс батька.

Авто Авакова-молодшого прямує в офіс батька після судуЗнімальна група програми Схеми чергувала біля будівлі МВС 1 листопада, після обрання сину глави МВС Олександру Авакову запобіжного заходу у так званій справі рюкзаків.

Відео опубліковане на каналі програми у YouTube, передають Патріоти України.

Репортери помітили, що Аваков-молодший одразу після звільнення із зали суду, де йому обрали запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання, поїхав до будівлі МВС та пробув там до пізньої ночі. (на відео з 12:45)

Серед нічних гостей правоохоронного відомства після гучної справи стали автомобілі ряду народних депутатів. У МВС заїхало авто, яким користується народний депутат від Народного фронту Ігор Котвицький.

"О пів на другу ночі до міністерства приїхав автомобіль, яким користується народний депутат від НФ Денис Дзензерський. На території міністерства автомобіль перебував більше години", - йдеться в повідомленні.

31 жовтня, коли співробітники НАБУ і САП затримали сина міністра внутрішніх справ Олександра Авакова. Увечері того дня до МВС приїжджали народні депутати від НФ: Сергій Пашинський, Денис Дзензерський, Ігор Котвіцький, Андрій Іванчук та екс-прем’єр-міністр та лідер партії НФ Арсеній Яценюк.

Національне антикорупційне бюро України 31 жовтня провело ряд гучних затримань у справу про розтрати під час закупівлі рюкзаків для Нацгвардії Міністерством внутрішніх справ. Серед фігурантів справи - син очільника МВС Олександр Аваков, екс-заступник Авакова Сергій Чеботар та друг Олександра і представника фірми-переможця тендеру Дніпровенд Володимир Литвин.

Їх НАБУ та САП підозрює у можливій розтраті державних коштів у 14,5 мільйонів гривень. Прокурор під час засідання суду розповів, що вартість виготовлення замовлених рюкзаків для Нацгвардії становила 555 грн, тоді як правоохоронне відомство придбало їх у понад 5 разів дорожче – 2799 грн.

Солом’янський райсуд Києва 1 листопада обрав запобіжний захід Олександру Авакову, відпустивши під особисте зобов’язання. Прокурор у суді зазначав, що підозрювані можуть впливати на розслідування.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...