Хіти тижня. Тікай, "легітимний", тікай: Кобзон жорстко підставив свого колишнього благодійника Януковича, - Чорновіл

Янукович хотів уникнути правосуддя і переховуватися від слідства. Тепер його подальші спроби на оскарження в міжнародних судах приречені на провал.

Кобзон підставив Януковича. Фото: Рейтерс.

Російський співак Йосип Кобзон проговорився і жорстко підставив адвокатів Віктора Януковича. Тепер його подальші спроби на оскарження в міжнародних судах приречені на провал. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав екс-нардеп Тарас Чорновіл, передають Патріоти України.

"Залишається цікавий юридичний факт - Янукович живе не в Ростові, про що вони формально вказували, а за адресою, яку ніколи не подавали. Це руйнує всю систему захисту - мовляв, що його не можна заочно судити, бо місце знаходження встановлено. Насправді Янукович надавав фальшиву інформацію, а його адвокати брехали під присягою. За це їх можна позбавляти адвокатських свідоцтв. Янукович хотів уникнути правосуддя і переховуватися від слідства. Тепер його подальші спроби на оскарження в міжнародних судах приречені на провал. Для України — це позитив.

Витягнути Януковича з-під Москви зараз неможливо. Він перебуває у "золотій клітці" - в комфортних умовах, але під конвоєм. Може покинути приміщення тільки за згодою кураторів російських спецслужб.

Сам Кобзон проговорився, бо вважає що йому можна все, він друг Путіна. Натомість Янукович постає для суду, як людина яка умисно переховується від слідства. Суд матиме підстави прискорити процедуру винесення вироку. Крім символічного факту засудження, у Януковича можуть остаточно конфіскувати все наявне майно", - сказав Чорновіл.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...