Хіти тижня. "Это был лучший замес с августа": Блогер розповів про втрати терористів "ЛНР" (фото)

За словами поранених сепаратистів ЗСУ влаштували "пекло".

Фото: jurba.ks.ua.Відомий український блогер і лікар з Єнакієвого Олександр Чернов на своїй сторінці в соцмережі повідомив, що загострення на Луганському напрямку привело до поповнення моргів і лікарень бойовиками, передають Патріоти України.

Так, Чернов зазначив, що в суботу та неділю «був кращий заміс як мінімум з серпня». Він пише: «Окупована Кадиївка (Стаханов), міська лікарня: на 13:30 (за Києвом) за дві доби, якщо бути точним то приблизно з 10:00 ранку суботи - в травматологію, хірургію і реанімацію надійшли як мінімум 12 (!) Свіжих нелегкоранених орків, по крайней мере 2 з них - в даний момент - на ШВЛ, у комі, і дають право розраховувати на їх вельми ймовірну швидку кончину.
Через міський морг за 2 доби пройшли мінімум 7 «свіжак», причому, по крайней мере 2 з них вже вивезено в морг Луганська - явна ознака, що іхтамнети!
Практично всі зазначені надходження пояснюються вихопив ворожих військ під Калинове.
За словами самих надійшли поранених, особливо вдень в суботу і вранці вчора - там «ЗСУ влаштували пекло!» І «непропорційно відповідали».

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...