Хіти тижня. Туристичні замітки: Пхеньян без нічних клубів, але з дивним супермаркетом (відео)

У столиці КНДР – місті Пхеньян є чи не найбільш звична для нас, та диковинна для північних корейців річ – супермаркет.

Як зазначив український турист Артемій Сурін, люди у магазині себе поводять дивно, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Зокрема, як зазначив Сурін, у супермаркеті він побачив полиці із шампанським «Київ», ромом «Баккарді» та віскі «Чівас». Однак інший, бувалий мандрівник, підмітив дивні деталі у магазині, що наштовхують на думки про те, що супермаркет лише для туристів.

«По-перше, туди пускають всіх туристів - в мережі траплялися фотографії. По-друге, люди в ньому поводяться дивно. На заперечення Суріна: що, всі триста людей навколо? - наводить як приклад помічену маму з дитиною, які котили візок, доверху набитий повітряними паличками, що викликало як мінімум подив», - пише видання.

При цьому, за його словами, у Пхеньяні також немає і нічних клубів.

«Нам сказали, що нічних клубів в Пхеньяні немає. До третьої години ночі спілкувалися з місцевими офіціантками на 47 поверсі готелю. Запитуємо, якщо вже пішла нормальна розмова, мовляв, давайте відверто - що для вас вище щастя? Наймолодшій офіціантці було 18, найстаршій 30. Вони дружно відповіли: для нас найбільша радість бачити, як наш вождь і маршал Кім Чен Ин посміхається. Але він так рідко це робить, що ми б хотіли бачити його посмішку ще і ще», - цитує видання слова туриста Романа.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...