Хіти тижня. "Ти про мене подумав": Путін знову "спалився" на домаганнях до хлопчика (відео)

Підстаркуватий альфа-самець чомусь вирішив пококетувати з хлопчиком-винахідником.

Путін вчепився до дитини зі своєю паранойєю. Скріншот.

Президент Росії Володимир Путін відвідав промислову виставку Іннопром-2017 в Єкатеринбурзі, де у нього сталася кумедна розмова з хлопчиком-винахідником. Відео розмови виклав на своїй сторінці в Twitter журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов, передають Патріоти України.

"В океані багато таємниць, але коли туди спускається людина, їй стає все небезпечніше. І я подумав - навіщо туди спускати людини, можна спустити туди робота!", - розповів хлопчик.

"А ти знаєш, що я теж спускався? Виходить, ти про мене теж подумав", - сказав Путін.


— Дмитрий Смирнов (@dimsmirnov175) 10 липня 2017 р.

У соцмережах з сарказмом прокоментували відео.

"Виходить, ти про мене теж подумав? Н - нарцисизм! Е - егоїзм!", "Е **** тий на всю голову", пишуть користувачі.

Нагадаємо, розмови Путіна з дітьми часто стають приводом для обговорень і іронічних коментарів. Одна з причин - звинувачення Путіна в педофілії , які висував співробітник ФСБ Олександр Литвиненко, який втік до Великобританії і помер від отруєння полонієм.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...