Хіти тижня. "Ти щасливчик!": Блискавка вдарила в батька нареченої під час урочистої промови зятю

​Що хотіли сказати небеса - невідомо, але чоловік віджартувався: "Смерть продовжує ігнорувати мене".

Блискавка вдарила під час весілля. Фото: ЖЖ.

У Канаді чоловіка вдарило блискавкою під час того, як він виголошував промову на весіллі своєї дочки, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Інцидент стався в яблуневому саду в Нью-Брансвік. Блискавка вдарила якраз в той момент, коли чоловік сказав своєму зятю "Ти щасливчик!".

В результаті у нього залишився невеликий шрам на пальці.

"Я тримав мікрофон і блискавка влучила в звукову систему. Моя рука просто загорілася, я побачив іскру. Це виглядало так, ніби я тримаю блискавку в руці", - сказав він.Чоловік зазначив, що не вперше опинився на волосок від смерті. Так, в 2015 році його врятували з круїзного корабля, який загорівся. "Смерть продовжує ігнорувати мене", - віджартовується він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...