Хіти тижня. "Тиші" не буде: Прогноз мольфарів та астрологів для України на 2018 рік

Чи закінчиться війна на Донбасі і що зміниться в політиці?

Ілюстрація: rivnist.in.ua

Журналісти "Фактів ICTV" отримали прогноз для України на 2018 рік від людей, котрі пов’язані з містикою та космосом, повідомляють Патріоти України.

Мольфар пан Штефан на запитання, що принесе українцям рік прийдешній, каже: тимчасово окупований Донбас ми не втратимо. Утім, розраховувати на остаточний спокій не варто.

Політики й далі будуть чубаритися, каже провидець. Та, попри політичні чвари, мольфар бачить Україну квітучою. 2018 стане першим роком на шляху до повної стабілізації.

Дмитро, екстрасенс та чорний маг, в майбутнє заглядає за допомогою карт таро. Йому вони підказують - тиша на Донбасі цього року не настане. Але й обіцяного скептиками територіального поділу України не буде.

Рік має пройти без економічних потрясінь. Прогноз екстрасенса збігається зі словами мольфара. Повільно, але впевнено країна йтиме в світле майбутнє.

До слова, український астролог Влад Росс спрогнозував майбутнє України в наступному році. Як виявилося, 2018 й для нашої країни буде вельми неоднозначним.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...